Ομάδα στεκιού

ΟΜΑΔΑ ΣΤΕΚΙΟΥ

Η Ομάδα ΣΤΕΚΙΟΥ είχε ως αρχικό σκοπό την διαμόρφωση του ισόγειου χώρου του κτιρίου της "ΠΡΟΤΑΣΗΣ" και την λειτουργία του ως ΣΤΕΚΙ ερεθισμάτων επικοινωνίας και πολιτισμού, όπως και εκδηλώσεων που προάγουν τη φιλοσοφία της πρόληψης.

Έκτοτε τα μέλη της ομάδας κάθε χρόνο οραματίζονται, οργανώνουν και υλοποιούν κατά μέσο όρο 8 εκδηλώσεις – δράσεις πρόληψης με μεγάλη ανταπόκριση από την τοπική κοινότητα. Βασικό μέλημα της ομάδας είναι να αφουγκράζεται τις εκάστοτε ανάγκες της τοπικής κοινότητας, ώστε μέσα στις εκδηλώσεις να συναντιούνται και να απαντώνται ερωτήματα που τίθενται κατά καιρούς από ομάδες γονέων, εκπαιδευτικών κ.α.

Ενδεικτικά, το ΣΤΕΚΙ φιλοξενεί ομιλίες/παρουσιάσεις, προβολές ταινιών, ανοιχτές συζητήσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, μουσικές βραδιές, πάρτι, κ.α. Τη πόρτα του έχουν διαβεί δεκάδες σημαντικοί άνθρωποι κυρίως της τοπικής αλλά και ευρύτερης κοινωνίας –επιστήμονες, καθηγητές κλάδων, συγγραφείς, καλλιτέχνες- ενώ η ομάδα, πέρα από τη διοργάνωση των εκδηλώσεων, έχει συμβάλει ώστε το ΣΤΕΚΙ να είναι ένα οικείο και γνώριμο στην πόλη σημείο συνάντησης.


join

Εξώφυλλο περιοδικού

contact

calendar